Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Sailfish OS Ονομάζεται Ο Αντικαταστάτης Του MeeGo

Η Jolla παρουσίασε το Sailfish OS που αποτελεί την εξέλιξη του MeeGo που είχε κάποτε η Nokia. Είναι ένα λειτουργικό ανοιχτού κώδικα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει σε smartphones, tablets, τηλεοράσεις κτλ.

Το Sailfish OS είναι ένα λειτουργικό που επικεντρώνεται στη ταχύτητα και στη πολυδιεργασία. Μπορεί να τρέξει εφαρμογές του Android, είναι συμβατό με την πλατφόρμα των τσιπ NovaThor της ST-Ericsson και η εταιρία έχει ήδη κλείσει συμφωνία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας DNA στη Φιλανδία για τη διάθεση των κινητών που τρέχουν Sailfish OS από εκεί.

Το λειτουργικό δεν είναι επίσημα συμβατό με το Nokia N9 αλλά η Jolla αφήνει την εγκατάσταση του λειτουργικού στο κινητό στους προγραμματιστές. Το γραφικό περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και λιτό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tRZxM9rNyZ4&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: