Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sailfish OS Μπορεί Να Τρέξει Σε Android Κινητά Και Tablets

Jolla Sailfish OS phone

Κίνηση που ελπίζει να της δώσει ώθηση ανακοίνωσε η Jolla. Ποια είναι αυτή; Τα κινητά της μπορούν να τρέξουν τις εφαρμογές του Android, και τα Android να τρέξουν το Sailfish OS.

Το Sailfish OS όπως γνωρίζουμε είναι ένα Android-βασισμένο λειτουργικό, και έτσι το να τρέξεις στο κινητό της Jolla το Instagram για παράδειγμα που είναι φτιαγμένο για Android, είναι πλέον δυνατόν.

Επιπλέον, το να τρέξεις το Sailfish σε κάποιο Android κινητό/tablet είναι επίσης δυνατόν χάρη στη βελτιωμένη συμβατικότητα του λειτουργικού. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν άλλες εταιρίες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν ελεύθερα στα κινητά τους και αν οι χρήστες μπορούν να το ‘βάλουν’ στα δικά τους. Λογικά αργότερα θα γίνεται.

Η Φιλανδική εταιρεία γνωρίζει ότι δύσκολα μπορείς να πείσεις τους προγραμματιστές αλλά και τις εταιρείες να γράψουν εφαρμογές για σένα όταν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, μη γνωρίζοντας ποιο θα είναι το μελλοντικό ποσοστό σου. Και φυσικά είναι ακόμα πιο δύσκολο να πείσεις τους κατασκευαστές να φτιάξουν συσκευές με το λειτουργικό σου.

Δυστυχώς έχουμε δει παρόμοιες κινήσεις και από άλλες εταιρείες όπως η BlackBerry με τα αποτελέσματα να μην είναι τα καλύτερα…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: