Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ξεκινά Την Παραγωγή DRAM 6 Gb Για Κινητά

Samsung DRAM

Στην επόμενη γενιά μνημών RAM για κινητά και tablets ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Samsung, η οποία ξεκινά άμεσα την παραγωγή των νέων chips.

Η DRAM LPDDR3 των 6Gb είναι κατασκευασμένη με την αρχιτεκτονική των 20nm η οποία προσφέρει υψηλές επιδόσεις στην μεταφορά αρχείων. Η ταχύτητα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2,133 Mbps. Οι νέες μνήμες LPDDR3 των 3GB είναι μικρότερες κατά 20% σε σχέση με τις υπάρχοντες των 3GB και πιο οικονομικές στην κατανάλωση ενέργειας κατά 10%. Κάθε chip έχει μνήμη 750MB RAM και τέσσερα chip σε ένα module προσφέρουν συνολικά 3GB RAM.

Η επιλογή των 20nm απο την Samsung μόνο τυχαία δεν είναι, αφού προσφέρει αύξηση της παραγωγικότητας κατά 30% σε σχέση με αυτή των 30nm. Τον Μάρτιο η εταιρεία κατασκεύασε παρόμοιες μνήμες βασισμένες στην αρχιτεκτονική των 20nm για την αγορά των PC. Τώρα αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για τις φορητές συσκευές και μάλιστα είναι από τις πρώτες.

Πηγή: Business Wire

Μοιράσου το με τους φίλους σου: