Βίντεο Παρουσιάζει Το Galaxy S5 Να Τρέχει Το Android L

Βίντεο Παρουσιάζει Το Galaxy S5 Να Τρέχει Το Android L

Samsung TouchWiz On Android L

Την έκδοση του TouchWiz για το Android L για το Galaxy S5 της Samsung αποκάλυψαν τα παιδιά από το SamMobile. Αποκάλυψαν επίσης και την τελική ονομασία του νέου λογισμικού της Google.

Η επερχόμενη έκδοση του Android τελικά θα λέγεται Lollipop, μια ονομασία που είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό σε διάφορα Android forums, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Google. Η έκδοση του TouchWiz που δοκίμασε το SamMobile έχει τη κωδική ονομασία LRW58J και υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τωρινό TouchWiz.

Μία από τις σημαντικές αλλαγές στη καινούργια έκδοση του TouchWiz είναι η αντικατάσταση του μπλε χρώματος στο περιβάλλον του κινητού με το άσπρο. Εφαρμογές όπως του τηλεφώνου, το ρολόι και το S Memo έχουν προσαρμοστεί στην σχεδιαστική γραμμή του Material Design, χωρίς όμως τα φανταχτερά κινούμενα σχέδια της Google.

Όσον αφορά την οθόνη κλειδώματος, πλέον δείχνει μέχρι δύο ειδοποιήσεις και δεν έχει widgets τα οποία είτε έχουν αφαιρεθεί εντελώς είτε λείπουν από αυτή τη δοκιμαστική έκδοση. Οι ειδοποιήσεις επίσης εμφανίζονται σε σημεία που δεν ενοχλούν τον χρήστη και μπορούν να εξαφανιστούν με μια απλή κίνηση. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το MirrorLink για σύνδεση του κινητού στο αυτοκίνητο και ένας διαχειριστής του clipboard.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο νέο TouchWiz.

Πηγή: SamMobile

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.