Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Αγοράζει Μερίδιο Της Corning Για Το Gorilla Glass

Corning Gorilla Glass 2

Στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει άμεση πρόσβαση στο Gorilla Glass, καθώς και να το επιρρεάσει, η Samsung προέβη στην εξαγορά μεριδίου της Corning.

Αυτό σημαίνει για την Corning ότι θα ‘βγάλει’ $1.9 δισ. πουλώντας μόλις το 7,4% της, και η Samsung θα μπορεί να επηρεάζει την εξέλιξη του Gorilla Glass, όπως για παράδειγμα να αναπτύσσουν μια επικάλυψη οθόνης για εύκαμπτες οθόνες. Και αυτό που μπορεί να το έκανε η Corning για όλες οι κατασκευάστριες, μπορεί τώρα να αποτελεί αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Samsung συσκευών ή θα πουλιέται περισσότερο σε άλλες εταιρίες για τον ίδιο λόγο έτσι ώστε αυτές οι δύο εταιρίες να έχουν μεγαλύτερο κέρδος. Άλλωστε η Sammy έχει ήδη επενδύσει $400 εκατ. για το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, δεν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ανταμειφθεί;

Τέλος να αναφέρουμε πως μετά την εξαγορά του μεριδίου η μετοχή της Corning ανέβηκε κατά 30%!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: