Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Car Mode for Galaxy, Για Εύκολη Χρήση Του Κινητού Στο Αμάξι

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία Car Mode for Galaxy για τα κινητά της, η οποία θα κάνει τη ζωή των οδηγών ευκολότερη και ασφαλέστερη. Ουσιαστικά διαθέτει μια πολύ απλή διεπαφή χρήστη με μεγάλα εικονίδια για να μπορεί ο χρήστης να πραγματοποιεί τηλέφωνα, να ελέγχει τη μουσική, να στέλνει μηνύματα και να βάζει οδηγίες είτε μέσω της οθόνης, είτε μέσω των κουμπιών επάνω στο τιμόνι είτε μέσω της φωνής και της ψηφιακής βοηθού S Voice.

Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα Android Auto της Google και CarPlay της Apple, το Car Mode των Galaxy λειτουργεί με όσα αυτοκίνητα έχουν ταμπλό που υποστηρίζει το MirrorLink και για αυτό δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο. Αν το MirrorLink δεν είναι διαθέσιμο τότε μπορείτε απλά να ανοίξετε την εφαρμογή στο κινητό. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει τόσα χαρακτηριστικά όσο το Android Auto, και δεν υπάρχει ξεχωριστό app store για λήψη εφαρμογών. Η εταιρία το έχει ήδη κυκλοφορήσει στα Galaxy smartphones.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: