Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ετοιμάζει Δερμάτινο… Chromebook Υπολογιστή

Με την λογική της Samsung, κάτι πιο ποιοτικό από πλαστικό είναι το πλαστικό… δέρμα και αρχίζει να το εφαρμόζει παντού. Το νέο Chromebook που διέρρευσε από το Evleaks διαθέτει το σχεδιασμό που εισήγαγε η Samsung αρχικά στο Galaxy Note 3, στο τελευταίο laptop της εταιρίας με το Chrome OS της Google.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του άγνωστου αυτού Chromebook δεν έγιναν γνωστά. Με το Chrome OS για λειτουργικό μην περιμένετε εντυπωσιακά πράγματα και κυκλοφορία στην Ελλάδα. Τα περισσότερα από αυτά τα laptops είναι οικονομικά ($250) και για αυτό έχουν γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη στις ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό ξεπερνώντας το μερίδιο της αγοράς των Mac και πιέζοντας τα Windows, ιδίως στα σχολεία όπου πλέον κυριαρχούν. Ένα ‘δερμάτινο’ laptop από τη Samsung ίσως πάει πιο ακριβά αν το πλασάρουν ως premium, όμως αν η εμφάνιση δεν είναι καλή δεν πρόκειται να πωλήσει… Πως σας φαίνεται ένα δερμάτινο laptop;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: