Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Εγκαταλείπει Το Samsung Z, Το Tizen Γίνεται OS Φθηνών Κινητών

Samsung Z black

Το όραμα της Samsung για το Tizen ως ένα λειτουργικό που θα τα βάλει με το Android απέτυχε και το Samsung Z δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ. Τον Ιούλιο, η εταιρία ανακοίνωσε την καθυστέρηση του Z για να «ενισχυθεί περαιτέρω το οικοσύστημα του Tizen» αλλά τώρα το Tizen Experts δηλώνει πως η εταιρία το ακύρωσε.

Σύμφωνα με το website, η Samsung τώρα θα στραφεί στις οικονομικές συσκευές για να ενσωματώσει το Tizen OS. Είναι γεγονός πως αυτοί που διαθέτουν προσιτά smartphones περνούν λιγότερο χρόνο χρησιμοποιώντας εφαρμογές σε σχέση με αυτούς που κατέχουν ένα ακριβό smartphone. Έτσι, το Tizen δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη των εφαρμογών.

Πέρα από την έλλειψη των εφαρμογών, η στροφή στα οικονομικά smartphones είναι πιο λογική γιατί αυτή η κατηγορία αγαθών δεν έχει ικανοποιητικά προϊόντα ακόμα. Τώρα η Google ξεκίνησε το πρόγραμμα Android One με την ελπίδα πως θα καταφέρει να κατακτήσει αυτή τη κατηγορία, και η Microsoft με τη σειρά της συνεργάστηκε με καινούργιες κατασκευάστριες στην Ασία ώστε να παράγουν φθηνά Windows Phone. Όποια από τις τρεις εταιρίες καταφέρει να δημιουργήσει το ομαλότερο λειτουργικό με τη καλύτερη υποστήριξη και τις περισσότερες συσκευές θα βγει νικητής. Άμα η Samsung προσπαθήσει λίγο μπορεί να τα καταφέρει, αλλά από ότι φαίνεται, το Windows Phone OS πρέπει να έχει την ομαλότερη εμπειρία αυτή τη στιγμή αλλά με τις λιγότερες συσκευές.

Η Samsung θα διοργανώσει συνέδρια προγραμματιστών τον Οκτώβριο (στη Σαγκάη) και τον Νοέμβριο (στο Σαν Φρανσίσκο) όπου λογικά θα ανακοινώσει την απόσυρση του Z και το επαναπροσδιορισμένο όραμά της.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: