Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Επίσημα Αποχωρεί Από Την Αγορά Των Laptops

Samsung Ativ 5

Η Samsung και επίσημα αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά των φορητών υπολογιστών όπου το κέρδος πλέον είναι μικρό και η ίδια δεν έκανε τίποτα για να αυξήσει τις πωλήσεις της. Η Lenovo είναι αυτή που κυριαρχεί στην αγορά των laptops, αφού είναι η μόνη που προσφέρει υπολογιστές από €299 μέχρι και €2,000. Μάλιστα πρόσφατα, κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2014 στο Βερολίνο, ανακοίνωσε νέα PC για κάθε κατηγορία: το κορυφαίο gaming laptop Lenovo Y70 Touch, το προσιτό πύργο για gamers Lenovo ERAZER X315, το υβριδικό tablet Lenovo ThinkPad Helix και τα tabletop Lenovo Horizon 2s/2e.

Η Samsung εδώ και καιρό δεν είχε ανακοινώσει νέο PC και τώρα άρχισε να αποσύρει όσους έχει. Πρώτα ξεκίνησε την απόσυρση από τη Γερμανία βγάζοντας από τα καταστήματα τα Windows laptops και τα Chromebooks δηλώνοντας ότι γρήγορα προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και για αυτό σταματάνε την παραγωγή των laptops και επικεντρώνονται στην αγορά των φορητών συσκευών, όπως κινητά και tablets. Η εταιρία ίσως επιστρέψει στην κατασκευή υπολογιστών όταν έχουν ξανά άνοδο στις πωλήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: