Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Exynos 7 Octa, Ο Πρώτος 64-Bit Exynos Επεξεργαστής

Samsung Exynos 7 Octa

Η Samsung ανακοίνωσε το chipset Samsung Exynos 7 Octa το οποίο είναι το πρώτο με 64-bit επεξεργαστή. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε συσκευές με το Android 5.0 Lollipop που υποστηρίζει επεξεργαστές με τη συγκεκριμένη αρχιτεκτονική.

Το Samsung Exynos 7 Octa διαθέτει τέσσερις πυρήνες Cortex-A57 και άλλους τέσσερις Cortex-A53, με υποστήριξη της λειτουργίας HMP (Heterogeneous Multi-Processing) για να χρησιμοποιεί τους πυρήνες ανάλογα τις απαιτήσεις του συστήματος. Το chip είναι φτιαγμένο με την αρχιτεκτονική των 20nm για υψηλότερη απόδοση και παράλληλα χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση.

Ο Exynos 7 Octa υποστηρίζει οθόνες με μέγιστη ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels) ή QWXGA (2560 x 1600 pixels), διαθέτει ενσωματωμένο dual ISP (Image Signal Processor) για ταυτόχρονη εγγραφή βίντεο από δύο κάμερες (μέγιστη ανάλυση 16-megapixels στα 30fps πίσω και 5MP/30fps μπροστά) και έξοδο σε τηλεόραση με ανάλυση Ultra HD.

Η Samsung αναφέρει ότι ο Exynos 7 Octa σε σχέση με προηγούμενο Exynos επεξεργαστή έχει 57% καλύτερη απόδοση, και στα γραφικά είναι κατά 74% βελτιωμένος, προσφέροντας πιο ζωντανό 3D gaming.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: