Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Αναδιπλώμενη Και Πλήρως Λειτουργική Οθόνη Απο Τη Samsung

Άλλο ένα ενδιαφέρον νέο βγαίνει από την CES 2014 και αυτή τη φορά τα φώτα είναι στραμμένα στη Samsung. Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι ο κορεάτικος κολοσσός έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών κι έτσι μας εξέπληξε παρουσιάζοντάς μας τη πρώτη της αναδιπλώμενη οθόνη.

Η οθόνη αυτή έχει μέγεθος 5,68 ιντσών και είναι πλήρως λειτουργική. Το υπόστρωμα της είναι πλαστικό και χρησιμοποιεί μια πιο εύκαμπτη πολυαμίδη μεγαλύτερης αντοχής. Το στρώμα αφής της οθόνης είναι μεταλλικό πλέγμα και όχι οξείδιο ινδίου-κασσιτέρου και έτσι επιτυγχάνει την μή αλλοίωση της ποιότητας της εικόνας στο σημείο δίπλωσης ακόμα και έπειτα από πολλές αναδιπλώσεις.

Βέβαια απέχουμε πολύ από το να διπλώνουμε το tablet μας και να το βάζουμε στην τσέπη όμως η αρχή έχει γίνει και εκτός από τη Samsung κι άλλες εταιρίες έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στην τεχνολογία των εύκαμπτων οθονών που σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην καθημερινότητα μας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: