Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung πατεντάρει κινητό που ξεδιπλώνει σε tablet

Πατέντα της Samsung μας δείχνει το μέλλον των tablets.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Samsung δουλεύει επάνω σε φορητές συσκευές που διπλώνουν, και τώρα μια νέα πατέντα μας δείχνει πως θα μοιάζει ένα tablet που διπλώνεται και γίνεται κινητό.

Τα διαγράμματα στη νέα πατέντα μας δείχνουν πως διπλώνεται η οθόνη προκειμένου να κρατηθεί σαν smartphone, και παράλληλα πως μπορεί να ξεδιπλωθεί και αμέσως να μετατραπεί σε tablet. Ουσιαστικά είναι μια δύο-σε-ένα συσκευή για όσους θέλουν να έχουν παντού ένα tablet.

Παλιότερα είχαμε ακούσει για το Project Valley, μια παρόμοια συσκευή της Samsung με μορφή κινητού. Εκείνη διπλώνει στη μέση χάρη σε έναν μηχανισμό που αποτελείται από δύο γρανάζια, και διαθέτει Snapdragon chipset, OLED οθόνη, 3GB μνήμη RAM, υποδοχή για κάρτες microSD και μη αποσπώμενη μπαταρία.

Λέγεται ότι το Project Valley θα ανακοινωθεί τον Ιανουάριο του 2016, και λογικά θα το δούμε στην ετήσια έκθεση MWC του Φεβρουαρίου. Το κινητό που ξεδιπλώνει σε tablet, από την άλλη μεριά, φαίνεται ότι θα υλοποιηθεί αργότερα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: