Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy Gear 2 Έρχεται Με Νέο Σχεδιασμό Και Κυρτή Οθόνη

Παλιότερα είχαμε ακούσει ξανά ότι η Samsung ετοιμάζει το νέο της smartwatch, Samsung Galaxy Gear 2, και τώρα έρχονται νέες φήμες στο φως. Σύμφωνα με τη τελευταία αναφορά, η συσκευή αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετική από το Galaxy Gear. Αν οι φήμες ισχύουν τότε θα δούμε νέο -βελτιωμένο- σχεδιασμό, με το πάνω μέρος να είναι κυρτό. Η πηγή ισχυρίζεται πως το νέο μοντέλο θα έχει, επίσης, κυρτή οθόνη. Αυτό το κάνει μοναδικό στο είδος του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το Samsung Galaxy Gear 2 Θα Είναι Ελαφρύτερο Και Θα Ανακοινωθεί Μαζί Με Το S5;

Από παλιότερες φήμες ξέρουμε πως το Galaxy Gear 2 θα έχει νέα χαρακτηριστικά στο λογισμικό του ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές στην υγεία και τη φυσική κατάσταση. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα αλλαγές εκτός από βελτιωμένη μπαταρία.

Το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να βγει στην αγορά τον Μάρτιο ή Απρίλιο και ένα νέο Samsung Galaxy Gear 2 ίσως το συνοδεύει στα ράφια των καταστημάτων και στις διαφημίσεις, όπως το αρχικό Gear συνοδεύει το Note 3.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: