Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy Gear 2 Αποκαλύφθηκε, Έρχεται Σε Δύο Εκδόσεις

Το νέο smartwatch της Samsung, Samsung Galaxy Gear 2, τελικά αποκαλύφθηκε ξανά λίγο πριν αποκαλυφθεί επίσημα από την εταιρία χάρη στο @evleaks. Πέρσι, το πρώτο Gear αποκαλύφθηκε από κάποιους εργαζόμενους όταν η εταιρία τους το παρουσίαζε για πρώτη φορά.

Όπως αποκαλύπτει το Evleaks, το Samsung Galaxy Gear 2 είναι παρόμοιο με το πρώτο Gear και η εταιρία πρόσθεσε περισσότερα επάνω του. Μάλιστα θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις – το ‘κανονικό’ και το οικονομικότερο. Τα ονόματά τους θα είναι Galaxy Gear 2 και Galaxy Gear 2 Neo, με το ‘Neo’ να σημαίνει πως πρόκειται για το οικονομικότερο μοντέλο. Η κορεάτικη εταιρία ακολουθεί από πέρσι αυτή τη τακτική που ονομάζει τα οικονομικά μοντέλα της Neo.

Από τη θολή, χαμηλής ανάλυσης, εικόνα μπορούμε να διακρίνουμε πως η κάμερα έχει παραμείνει στο ρολόι. Επιπρόσθετα, η Samsung έχει ενσωματώσει κάτι δίπλα στη κάμερα του ‘κανονικού’ Gear 2 το οποίο λείπει στο Gear 2 Neo. Και τα δύο πάντως φαίνεται να έχουν ένα κουμπί που ίσως δουλεύει για να σε επιστρέφει στο προηγούμενο μενού ή στην αρχική οθόνη. Το γραφικό περιβάλλον φαίνεται παρόμοιο με του τωρινού Gear.

Ενημέρωση: Μόλις δημοσιεύτηκε νέα φωτογραφία υψηλής ανάλυσης! Και τα δύο έχουν νέο, πολύ πιο όμορφο, λουράκι, το Gear 2 θα διατίθεται και σε απόχρωση του χρυσού, το μεσαίο εικονίδιο υποδηλώνει λειτουργίες υγείας και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό δίπλα στη κάμερα. Η ημερομηνία δείχνει 24/2, οπότε σε δύο ημέρες θα ανακοινωθούν! Για να δούμε…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: