Το Galaxy Gear 2 Θα Τρέχει Tizen Αντί Για Android

Το Galaxy Gear Είναι Πραγματική Android Συσκευή, Τρέχει Android Apps

Galaxy Gear Launcher

Η Samsung θα αποκαλύψει το νέο Galaxy Gear 2 smartwatch στην εμπορική έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με μια πηγή. Η ανακοίνωση θα έρθει σχεδόν μισό χρόνο μετά το λανσάρισμα του Galaxy Gear, ένα smartwatch με περίεργο σχεδιασμό, διάρκεια μπαταρίας λιγότερη από μια μέρα και λειτουργικό… το Android. Μάλιστα μπορείς εύκολα να του περάσεις προγράμματα Android μέσω υπολογιστή και να έχεις την κλασική εμπειρία όπως στο Gear της φωτογραφίας.

Το USA Today αναφέρει πως το επόμενο μοντέλο Galaxy Gear θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η Samsung μαζί με άλλες εταιρίες, Tizen. Αν το κάνει αυτό τελικά η εταιρία θα αποδείξει ότι το Tizen είναι έτοιμο για να βγει στην αγορά και πως δεν χρειάζεται το Android για να κυκλοφορήσει ‘έξυπνες’ συσκευές. Το Tizen θέλει η Samsung να γίνει ένα νέο Android το οποίο θα τρέχει σε κάθε συσκευή.

Η Samsung την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει το Galaxy S5 και το Galaxy Gear 2 ίσως συνοδεύει την συσκευή στα ράφια των καταστημάτων. Προηγούμενες φήμες θέλουν τους Κορεάτες να μην κοστολογούν το Gear 2 πολύ ακριβά, όπως το αρχικό ρολόι τους (κόστιζε €299), οπότε ίσως γίνει μια καλή πρόταση που θα χτυπάει τα αντίπαλα ρολόγια.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.