Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy Gear Fit Αποσυναρμολόγιση

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την αναλυτική αποσυναρμολόγιση (teardown) του Gear 2 από το iFixit και τώρα η ομάδα έκανε το ίδιο για το Samsung Galaxy Gear Fit.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Samsung Gear 2: Αποσυναρμολόγηση Αποκαλύπτει Πως Είναι Εύκολα Επισκευάσιμο

Το teardown αποκάλυψε πως και το Samsung Galaxy Gear Fit είναι σχετικά εύκολο στην αποσυναρμολόγιση αν θέλει κάποιος να το ανοίξει. Η κεντρική μονάδα αποσπάται εύκολα από το λουράκι ώστε να αλλάζεται εύκολα και μέσα σε αυτήν είναι η πλακέτα όπου υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα και η μπαταρία. Επάνω στη πλακέτα υπάρχει 16MB flash μνήμη και ο ARM Cortex 32-bit επεξεργαστής χρονισμένος στα 180MHz. Το chip για τη συνδεσιμότητα παράγεται από την Broadcom και ενδιαφέρον έχει πως υποστηρίζει και FM ραδιόφωνο, κάτι που δεν είναι ενεργοποιημένο από τη ‘μαμά’ εταιρία.

Η όλη διαδικασία αξιολογείται με 6/10 από την ομάδα του iFixit. Έτσι αν χρειαστεί να αλλάξετε την μπαταρία και μπορείτε να το ανοίξετε, δεν θα χρειαστεί να τρέξετε στη Samsung για επισκευή. Μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες του teardown εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: