Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Έχει Πουλήσει 800,000 Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Μετά από δημοσίευμα της BusinessKorea σχετικά με χαμηλές πωλήσεις για το Galaxy Gear, η Samsung ήρθε να την διαψεύσει σπάζοντας την σιωπή της με αριθμούς.

Η BusinessKorea αρχικά είχε δημοσιεύει πως η Samsung μέσα σε αυτό το δίμηνο που διατίθεται στα καταστήματα το ρολόι της, έχει πουλήσει 50,000 Gear. Σε αντίθεση, η κορεάτικη εταιρία δήλωσε στο Reuters ότι οι πωλήσεις έχουν φτάσει τις 800,000!

Ωστόσο και οι δύο έχουν δίκιο. Η εταιρία ναι μεν έχει πουλήσει 800,000 Galaxy Gear, όμως αυτά πρόκειται για τις αποστολές στα καταστήματα για πώληση αργότερα στους καταναλωτές. Έτσι οι τελικές πωλήσεις στον κόσμο θα κυμαίνονται στις 50,000, όπως δήλωσε αρχικά η BusinessKorea.

Αν ο αριθμός αυτός σας φαίνεται μικρός για το smartwatch της Samsung, να μην ξεχνάμε πως δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές από τον κόσμο, έχει πολύ μικρή συμβατότητα με συσκευές (μόνο κορυφαία Galaxy για αρχή) και δεν είναι και ούτε το ομορφότερο, ούτε το οικονομικότερο ρολόι που έχουμε δει…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: