Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Galaxy Gear Αναβαθμίζεται Και Αποκτά Tizen Λειτουργικό Σύστημα

Το να αναβαθμίζουν οι εταιρίες τις συσκευές για να ενσωματώσουν ένα εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα είναι σπάνιο πράγμα, αλλά η Samsung το έκανε με το Galaxy Gear. Το smartwatch που φαινόταν ξεχασμένο μετά την ανακοίνωση του διαδόχου του με Tizen λειτουργικό σύστημα (αντί για Android) ξεκίνησε να αναβαθμίζεται ώστε να αποκτήσει και αυτό το τελευταίο λογισμικό της Samsung.

Η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Gear στο Tizen OS φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο ‘ρολόι’ της κορεάτικης κατασκευάστριας εταιρίας. Το φλέγον ζήτημα της μπαταρίας βελτιώνεται χάρη στο βελτιωμένο λογισμικό, ενσωματώνεται νέος music player, προστίθενται φωνητικές εντολές για έλεγχο της κάμερας και διάφορες παραμετροποιήσιμες συντομεύσεις.

Η αναβάθμιση στο Tizen γίνεται μέσω του προγράμματος Samsung Kies για υπολογιστές. Με τη πραγματοποίησή του διαγράφονται τα πάντα (από προσωπικές πληροφορίες μέχρι και προγράμματα), οπότε πρέπει να δημιουργήσετε back-up αρχεία για να μην χάσετε κάτι σημαντικό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: