Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ετοιμάζει Τη Δεύτερη Έκδοση Του S Band

Η Samsung ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του S Band, παρότι η πρώτη απέτυχε και μάλιστα λίγοι γνωρίζουν ότι υπάρχει… Σύμφωνα με πληροφορίες από το SamMobile, το νέο S Band θα λειτουργεί όπως το παλιό, αλλά με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. Το νέο μοντέλο θα παρακολουθεί τον ύπνο, τις θερμίδες που κάηκαν και την απόσταση που διένυσε ο χρήστης του και θα λειτουργεί με τα Samsung κινητά μέσω Bluetooth. Αν χαθεί η σύνδεση η συσκευή θα ειδοποιήσει τον χρήστη με δόνηση και με το LED φωτάκι.

Το νέο S Band εξακολουθεί να μην διαθέτει οθόνη. Η μόνη ειδοποίηση που θα μπορεί ο χρήστης της wearable συσκευής να δει είναι αυτή του LED. Η Samsung το προορίζεται για χρήση ως ‘ρολόι’ ή σαν κάποιο clip που στέκεται στα ρούχα. Σαν ‘ρολόι’ ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει χρώματα στο λουράκι επιλέγοντας άσπρο, κίτρινο, πορτοκαλί, γκρι ή μαύρο λουρί. Για όσους δεν σας αρέσει και θέλετε wearable από τη Samsung μπορείτε να τσεκάρετε τα Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo και Gear Fit με οθόνες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: