Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S5: Αναβαθμίζεται Σε Android 5 Και Στην Ελλάδα

Η Samsung Ελλάδας ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S5 στο Android 5 Lollipop ξεκίνησε επίσημα και στη χώρα μας. Διάφοροι χρήστες ήδη δηλώνουν ότι αναβαθμίστηκαν, ενώ σε άλλους το κινητό δεν βρίσκει νεότερη έκδοση – όπως καθησυχάζει και η εταιρία, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σταδιακά και για αυτό καθυστερεί σε μερικούς.

Στη νέα έκδοση η Samsung έχει βελτιώσει το γραφικό περιβάλλον ενσωματώνοντας στοιχεία από τη γλώσσα σχεδιασμού Material Design και έχει φέρει τη δυνατότητα εμφάνισης των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος, το Tap & Go, το χαρακτηριστικό Priority mode για ειδοποιήσεις μόνο από αγαπημένες επαφές και άλλα που είδαμε στο Android 5.

«Το πιο αναμενόμενο update για το GALAXY S5 κυκλοφόρησε! Το Android Lollipop είναι από σήμερα διαθέσιμο και η διαδικασία αναβάθμισης θα ολοκληρωθεί σταδιακά.»

Άμα έχετε το Galaxy S5 μπορείτε να ελέγξετε για ενημερώσεις μέσω των ρυθμίσεων του κινητού ή μέσω του προγράμματος KIES στον υπολογιστή. Πληροφοριακά, η Samsung Ελλάδας μας ενημερώνει ότι δεν έχει νέα σχετικά με την αντίστοιχη αναβάθμιση των Note και άλλων Galaxy συσκευών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: