Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Galaxy S5 Αναβαθμίζεται Στο Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop on Samsung Galaxy S5

Η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση του Samsung Galaxy S5 στο Android 5.0 Lollipop. Οι πρώτες αναφορές για το update έρχονται από τη Πολωνία και για το μοντέλο SM-G900F, όμως μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση Google Play του Galaxy S4 που έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί πρώτη δεν έχει λάβει ακόμα το update για το Lollipop.

Όπως είχαμε δει και μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες, η Samsung έχει βελτιώσει το γραφικό περιβάλλον ενσωματώνοντας στοιχεία από τη γλώσσα σχεδιασμού Material Design και έχει φέρει τη δυνατότητα εμφάνισης των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος, το Tap & Go, το χαρακτηριστικό Priority mode για ειδοποίηση μόνο από αγαπημένες επαφές και άλλα που είδαμε στο Android 5.

Όσοι έχετε το S5 μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε τη σχετική ειδοποίηση στο κινητό για την αναβάθμιση. Όσοι έχετε Note 4, Galaxy S5 LTE-A, Note 3 ή Galaxy S4 θα αναβαθμιστείτε μέσα στις αρχές του 2015. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο από το blog SamMobile στο οποίο παρουσιάζονται όλες οι αλλαγές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: