Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Galaxy S5: Θα Αναβαθμιστεί Σε Android 5 Lollipop Μέσα Στον Δεκέμβριο

Android L on Samsung Galaxy S5

Η Samsung δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αλλά δεν είναι μυστικό ότι δουλεύει επάνω στο Android 5 Lollipop για να το φέρει στο Samsung Galaxy S5 και στις υπόλοιπες συσκευές. Μάλιστα πρόκειται να προσαρμόσει την εμφάνιση του λογισμικού της για να ταιριάζει στη νέα σχεδιαστική γραμμή που έχει δώσει στο Lollipop η Google, το Material Design.

Τα πρώτα δείγματα του νέου UI τα έδωσε το SamMobile με βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές εβδομάδες, και τώρα ήρθε η σειρά να μας αποκαλύψει ότι η νέα έκδοση θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί μέσα στον Δεκέμβριο. Πρώτα θα αναβαθμιστεί το Samsung Galaxy S5 και αργότερα θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μοντέλα – ποια μοντέλα θα γευτούν το ‘γλειφιτζούρι’ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Στο νέο TouchWiz, όπως αποκάλυψε το βίντεο, κυριαρχεί το άσπρο αντί για το μπλε στο περιβάλλον του κινητού και όλες οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές έχουν προσαρμοστεί στο Material Design. Αυτές είναι από τις λίγες αλλαγές που έχει κάνει η Samsung.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: