Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Gear 2: Αποσυναρμολόγηση Αποκαλύπτει Πως Είναι Εύκολα Επισκευάσιμο

Το Pebble smartwatch είναι αδύνατο να το ανοίξεις αλλά η Samsung έκανε πολύ καλή δουλειά στο Samsung Gear 2 και όχι μόνο το ανοίγεις, αλλά και εύκολα!

Οι άνθρωποι από το iFixit έκαναν το καθιερωμένο teardown στο Samsung Gear 2 και απέδειξαν πως πανεύκολα κάποιος μπορεί να το ανοίξει. Ως συνήθως ανέβασαν και τις οδηγίες για το πως το άνοιξαν έτσι ώστε όλοι να τις ακολουθήσουν και να το ανοίξουν με ευκολία. Στη δοκιμή τους επίσης βαθμολόγησαν την όλη διαδικασία με 8 στα 10, δηλαδή πως είναι πολύ εύκολο στο άνοιγμα.

Μέσα στο Samsung Gear 2 δεν υπάρχουν και πολλά να δούμε αφού τα μόνα που κουβαλάει είναι μια AMOLED οθόνη, ένας διπύρηνος επεξεργαστής, ένα σύστημα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και μια HD κάμερα. Όλα από μέσα αφαιρούνται εκτός από την οθόνη η οποία είναι κολλημένη στο οποίο πάνω μέρος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες από την αποσυναρμολόγηση και όλες τις πληροφορίες εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: