Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Samsung Gear Live Θα Τρέχει Android Wear, Έρχεται 7 Ιουλίου

Samsung Gear 2 and Gear Fit

Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για το smartwatch της Samsung με Android Wear. Τώρα νέες φήμες ισχυρίζονται πως το ‘ρολόι’ θα ονομάζεται Samsung Gear Live. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής συμπεριλαμβάνουν 1.63-ιντσών Super AMOLED οθόνη, 512MB μνήμη RAM, 4GB χωρητικότητα και 300mAh μπαταρία.

Ο επεξεργαστής του Gear Live λέγεται πως θα είναι στα 1.2GHz, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν θα είναι κάποιος της Qualcomm ή ένας Exynos του Κορεατών. Πιθανόν να κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα την αγορά, όπως γίνεται και με τα κινητά της Samsung. Επιπρόσθετα, η εταιρία ίσως εφοδιάσει το smartwatch με μετρητή του καρδιακού παλμού και με αντοχή σε σκόνη και νερό (πιστοποίηση IP67).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας που αναφέρεται στη πηγή είναι 7 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει δηλώσει πότε -και αν- θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να το ανακοινώσει, και με το Google I/O να είναι πιο κοντά από ποτέ, ίσως ανακοινωθεί μαζί με τη Google.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: