Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Gear S2: Αποκαλύφθηκε Το Στρογγυλό Smartwatch

Η Samsung μαζί με το Galaxy S6 Edge+ και το Galaxy Note5 που δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αποκάλυψε και το ρολόι Samsung Gear S2. Το νέο ρολόι της σειράς Gear S δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο μοντέλο που στην ουσία ήταν ένα mini smarpthone γύρω από ένα λουράκι, αφού χρησιμοποιεί μια μικρότερη οθόνη η οποία για πρώτη φορά σε ρόλοι της Samsung είναι στρογγυλή. Με αυτό το smartwatch η Samsung θέλει να ανταγωνιστεί το εξίσου στρογγυλό Moto 360 της Motorola, αλλά και το τετράγωνο Watch της Apple.

Το επερχόμενο Samsung Gear S2 θα χρησιμοποιεί τη νέα έκδοση του Tizen OS για smartwatches που έχει ήδη παρουσιάσει η κορεάτικη κατασκευάστρια και μπορείτε να δείτε στις παραπάνω εικόνες. Θα χρησιμοποιείται τόσο σαν μοδάτο ρολόι όσο και σαν wearable για αθλητές, αφού ενσωματώνει αισθητήρα καρδιακών παλμών και κατάλληλες λειτουργίες. Επίσης, έχει μια περιστρεφόμενη στεφάνη για έξτρα λειτουργίες.

Η Samsung θα το παρουσιάσει κατά της διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Την ίδια περίοδο αναμένεται και η Motorola να παρουσιάσει το Moto 360 δεύτερης γενιάς. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε διαφημιστικό υλικό που δημοσίευσε η εταιρία, το γραφικό περιβάλλον και μερικά watchfaces.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: