Το Samsung Gear Solo Θα Είναι Ένα Ρολόι-Κινητό Με Υποδοχή Για SIM

Το Samsung Gear Solo Θα Είναι Ένα Ρολόι-Κινητό Με Υποδοχή Για SIM

Smartwatch ρολόγια να δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων από κάποιες κατασκευάστριες υπάρχουν, και ήταν θέμα χρόνου μέχρι να κυκλοφορήσει και μία μεγάλη. Η Samsung είναι η μεγαλύτερη εταιρία με τα περισσότερα smartwatches στην γκάμα της και αφού συνεχώς πειραματίζεται με δυνατά χαρακτηριστικά δεν μας κάνει εντύπωση που θα είναι αυτή η γνωστή που θα βγάλει ρολόι με SIM.

Σύμφωνα με την The Korea Herald, το επόμενο Gear θα ονομάζεται Samsung Gear Solo και θα προσφέρει υποδοχή για SIM και πραγματοποίηση κλήσεων. Αρχικά θα λανσαριστεί στη Νότια Κορέα από την Samsung και την SK Telecom, ένα λανσάρισμα το οποίο θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το όνομα Gear Solo επαληθεύτηκε από μια πρόσφατη πατέντα που κατοχύρωσε η εταιρία αλλά άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα είναι αποκλειστικό για τη Κορέα.

Το τεράστιο πρόβλημα για ένα smartwatch με SIM και κεραίες είναι η μπαταρία. Στο παρελθόν η εταιρία μας είχε απογοητεύσει με τη μπαταρία του Galaxy Gear (μόνο 8 ώρες) και τώρα πρέπει να βάλει τα δυνατά της ώστε να χωρέσει μια μεγάλη σε ένα μικρό ρολόι.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.