Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Gear Solo: Το Αυτόνομο Smartwatch Έρχεται Σύντομα;

Samsung Gear 2 hands-on

Σύμφωνα με αναφορές από την Wall Street Journal, η Samsung μέσα στο καλοκαίρι θα λανσάρει το αυτόνομο smartwatch Samsung Gear Solo που είχαμε ακούσει παλιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποια Εταιρία Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Smartwatches;

SAMSUNG GEAR SOLO, ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ

Το Samsung Gear Solo λέγεται πως θα λανσαριστεί τη περίοδο Ιούνιος-Ιούλιος και δεν θα χρειάζεται το κινητό τηλέφωνο για να λειτουργήσει. Μάλιστα, θα είναι το ίδιο ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα πραγματοποιεί κλήσεις, θα κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, θα στέλνει email και άλλα, χωρίς την ανάγκη άλλης συσκευής. Αυτά φυσικά θα πραγματοποιούνται με την είσοδο μιας SIM κάρτας.

Το Gear Solo θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Tizen, όπως και τα υπόλοιπα ρολόγια της σειράς Gear. Και όπως τα υπόλοιπα smartwatches της Samsung, θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες, να μετράει τον καρδιακό παλμό σας και να αλλάζει τα κανάλια της τηλεόρασης χάρη στο ενσωματωμένο IR. Αν είστε διατεθειμένοι να αγοράσετε ένα ρολόι αξίας τουλάχιστον €399 για να αντικαταστήσετε το κινητό σας, θα μπορείτε να το αγοράσετε από το τέλη του καλοκαιριού και μετά, αν αληθεύουν οι φήμες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: