Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Samsung Ανακοίνωσε Τη Λειτουργία Ασφαλείας KNOX Στην MWC

Samsung logo

H Samsung ανακοίνωσε στην MWC 2013 το Samsung KNOX, μια λειτουργία ασφαλείας που καλύπτει hardware και software, χρησιμοποιώντας το Security Enhanced Android που έχει αναπτυχθεί από την NSA. Στην ουσία διαχωρίζοντας την προσωπική και την επαγγελματική χρήση σε ένα κινητό τηλέφωνο, με κρυπτογράφηση σε επίπεδο συστήματος προσφέρει ασφάλεια, αξιοπιστία και ευκολία σε τμήματα IT και τα προγράμματα BYOD (Bring Your Own Device).

O χρήστης μπορεί να «εισέλθει» στις λειτουργίες του KNOX μέσα από ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας της συσκευής παρουσιάζοντας μια πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών σε ασφαλές περιβάλλον, όπως e-mail, browser, contacts, calendars κτλ. Όλες οι υπάρχουσες Android εφαρμογές μπορούν αυτόματα να πιστοποιηθούν με το KNOΧ χωρίς καμία αλλαγή στον πηγαίο κώδικα. Εμπορικά αναμένεται να δούμε το KNOΧ σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy το δεύτερο τρίμηνο του 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: