Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Θα Εξαγοράσει Την AMD;

AMD stage

Μια νέα φήμη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου λέγοντας ότι η Samsung ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Advanced Micro Devices Inc, δηλαδή την AMD. Ως γνωστόν, η AMD είναι αμερικανική εταιρεία κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Και η Samsung κατασκευάζει τα δικά της κυκλώματα, οπότε μια εξαγορά δεν είναι απίθανη.

Αν καταφέρει ο κορεάτικος κολοσσός να εξαγοράσει την AMD θα επωφεληθούμε όλοι από αυτό. Η Samsung μέσω της τεχνογνωσίας της AMD θα μπορέσει να βγάλει επεξεργαστές για PC και η AMD θα αποκτήσει πρόσβαση στα ταμεία της Samsung για να ενισχύσει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα εμείς θα έχουμε περισσότερες και καλύτερες επιλογές για την αναβάθμιση του υπολογιστή μας.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλές φήμες και εικασίες και δεν γνωρίζουμε αν τελικά οι δύο εταιρίες τα βρουν. Μέχρι στιγμής καμία δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά και καμία δεν τις έχει διαψεύσει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: