Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Milk Music, Δωρεάν Μουσική Για Τα Galaxy

Samsung Milk Music. Αυτή είναι η νέα υπηρεσία της Samsung που θέλει να στρέψει πιθανούς αγοραστές στα Galaxy της. Το Samsung Milk Music σημαίνει δωρεάν μουσική για όλους, για πάντα.

Samsung Milk Music Χωρίς Διαφημίσεις, Χωρίς Συνδρομή

Το Samsung Milk Music είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, και ποτέ η εταιρία δεν θα ζητήσει… δολάριο για την υπηρεσία της. Το Milk Music αρχικά θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 2 και Galaxy Note 3 στις ΗΠΑ και θα κάνει ουσιαστικά τη δουλειά του Spotify και όλων των άλλων υπηρεσιών streaming.

Η εφαρμογή της υπηρεσίας είναι όσο πιο λιτή μπορεί να γίνει και επιτρέπει στον χρήστη να ακούσει τραγούδια από 200 ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κάθε σταθμός έχει τραγούδια από μια συγκεκριμένη κατηγορία μουσικής ώστε ο χρήστης να μπορεί ό,τι τραγούδι θέλει ανάλογα τη κατάσταση που βρίσκεται. Άμα θες να αλλάξεις είδος μουσικής, απλά γυρίζεις τον ψηφιακό τροχό. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 13 εκατομμύρια τραγούδια έτοιμα για αναπαραγωγή.

Το δωρεάν όμως έχει και τους περιορισμούς του. Οι χρήστες μπορούν να παρακάμπτουν μέχρι έξι τραγούδια ανά ώρα ανά σταθμό. Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύεις τα τραγούδια και να τα ακούς όταν δεν βρίσκεσαι στο διαδίκτυο. Άρα άμα είσαι στις ΗΠΑ και σκέφτεσαι να ακυρώσεις την συνδρομή σου στο Spotify για το ‘γάλα,’ θα πρέπει να το σκεφτείς πιο καλά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: