Δημοσιεύτηκαν Σχέδια Από Τα Έξυπνα Γυαλιά Της Samsung

Δημοσιεύτηκαν Σχέδια Από Τα Έξυπνα Γυαλιά Της Samsung

Αρκετό καιρό ακούμε ότι η Samsung σκέφτεται να δημιουργήσει τα δικά της έξυπνα γυαλιά και να δώσει τέλος στο μονοπώλιο της Google. Τις φήμες αυτές έρχονται πλέον να επιβεβαιώσουν κάποιες φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα και απεικονίζουν το πιθανό σχέδιο της νέας wearable συσκευής της Samsung. Οι φωτογραφίες έρχονται από το αίτημα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η κορεάτικη εταιρία.

Όπως βλέπετε, η πρόταση της εταιρίας δεν είναι ακριβώς ένα ζευγάρι γυαλιά αλλά μοιάζει περισσότερο με μια Bluetooth συσκευή που τοποθετείται στο αυτί και προεκτείνεται μέχρι του ύψος του ματιού, έχοντας στην άκρη του το γυαλί που θα μας εμφανίζονται οι πληροφορίες.

Πέραν από τις φωτογραφίες δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για τα σχέδια της Samsung. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την έκθεση IFA 2014 τον Σεπτέμβριο, όπου η εταιρία θα παρουσιάσει την πρόταση της ή… τις προτάσεις της, καθώς παλιότερα είχαν δημοσιευτεί επίσης φωτογραφίες με σχέδια ενός έξυπνου γυαλιού που έμοιαζε μορφολογικά με κανονικά σπορ γυαλιά.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.