Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Δημοσιεύτηκαν Σχέδια Από Τα Έξυπνα Γυαλιά Της Samsung

Αρκετό καιρό ακούμε ότι η Samsung σκέφτεται να δημιουργήσει τα δικά της έξυπνα γυαλιά και να δώσει τέλος στο μονοπώλιο της Google. Τις φήμες αυτές έρχονται πλέον να επιβεβαιώσουν κάποιες φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα και απεικονίζουν το πιθανό σχέδιο της νέας wearable συσκευής της Samsung. Οι φωτογραφίες έρχονται από το αίτημα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η κορεάτικη εταιρία.

Όπως βλέπετε, η πρόταση της εταιρίας δεν είναι ακριβώς ένα ζευγάρι γυαλιά αλλά μοιάζει περισσότερο με μια Bluetooth συσκευή που τοποθετείται στο αυτί και προεκτείνεται μέχρι του ύψος του ματιού, έχοντας στην άκρη του το γυαλί που θα μας εμφανίζονται οι πληροφορίες.

Πέραν από τις φωτογραφίες δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για τα σχέδια της Samsung. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον την έκθεση IFA 2014 τον Σεπτέμβριο, όπου η εταιρία θα παρουσιάσει την πρόταση της ή… τις προτάσεις της, καθώς παλιότερα είχαν δημοσιευτεί επίσης φωτογραφίες με σχέδια ενός έξυπνου γυαλιού που έμοιαζε μορφολογικά με κανονικά σπορ γυαλιά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: