Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Μείωση 60% Στα Κέρδη Της Είδε Η Samsung

Samsung MWC booth

Την πτωτική πορεία που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο συνεχίζει να βλέπει η Samsung, με τον Κορεάτικο κολοσσό να κάνει λόγο για πτώση στα κέρδη για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο.

Αν και πριν από ένα χρόνο, το 2013 συγκεκριμένα, η Samsung σημείωσε κέρδη-μαμούθ για το 3ο τρίμηνο που άγγιζαν τα $10 δις, τώρα ανάφερε ότι έχει κέρδη 4 δις για το ίδιο τρίμηνο του 2014. Δηλαδή είδε να μειώνονται 60% τα κέρδη της.

Ένας λόγος για την πτωτική πορεία είναι ο ισχυρός ανταγωνισμός από την Apple και τη Xiaomi. Η πρώτη με δύο μόλις κορυφαία κινητά μπορεί και ανταγωνίζεται όλα τα υπόλοιπα, ενώ η δεύτερη με τα φθηνά σε τιμή αλλά δυνατά σε χαρακτηριστικά καλύπτει τις ανάγκες αυτών που δεν θέλουν να χαλάσουν μια μικρή περιουσία για κινητό.

Η Samsung είναι ένας κολοσσός στην Κορέα που δεν στηρίζεται αποκλειστικά στα κινητά για επιβιώσει, όποτε δεν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Απλά αυτή η πορεία ίσως να σπάσει το μονοπώλιο της στο Android.

Πηγή: Samsung

Μοιράσου το με τους φίλους σου: