Η Samsung Αντικαθιστά Τον Διευθυντή Σχεδιασμού Κινητών

Το Samsung Galaxy S5 Έρχεται Στην Ελλάδα Με €759

Samsung Galaxy S5 hands-on

Ο Chang Dong-hoon, ο άνθρωπος που διεύθυνε την σχεδιαστική ομάδα κινητών της Samsung, αντικαταστήθηκε από τον αντιπρόεδρο σχεδιασμού κινητών, Lee Min-Hyuk. Η πληροφορία δεν έχει επαληθευτεί από την εταιρία αλλά έρχεται από το αξιόπιστο Reuters.

Ο Chang Dong-hoon θα συνεχίζει να εργάζεται για τη κορεάτικη εταιρία αλλά σε ένα γενικότερο κομμάτι σχεδιασμού το οποίο ασχολείται με τη συνολική στρατηγική του σχεδιασμού της εταιρείας. Ο 42-χρονος Lee Min-hyuk, από την άλλη μεριά, ξεκίνησε σχεδιάζοντας αυτοκίνητα της Renault το 1990 αλλά αργότερα έγινε γνωστός χάρη στη σειρά Android smartphones «Galaxy.» Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμά του στο δικαστήριο εναντίων αγωγή της Apple είναι:

«Έχω κάνει χιλιάδες σκίτσα και εκατοντάδες πρωτότυπα προϊόντα (για τα Galaxy). Μήπως αυτό σημαίνει ότι ήμουν μέρος ενός σόου-παρωδίας για τόσο πολύ καιρό, προσποιούμενος ότι σχεδίαζα;»

Ο βασικός σχεδιασμός των Galaxy smartphones και tablets της Samsung έχει μείνει στάσιμος από τη κυκλοφορία του Galaxy S3 το 2012. Αυτό σημαίνει πλαστικό στο φθηνότερο μοντέλο και στο ακριβότερο. Μιας και κανείς δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση δεν γνωρίζουμε αν αυτή η τακτική της Samsung θα αλλάξει. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν η απόφαση που πήρε η εταιρία ήταν η καλύτερη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.