Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Ετοιμάζει Στρογγυλά Ρολόγια Και Τα Πατεντάρει

Samsung Gear 2 and Gear Fit

Η Samsung πρόκειται να αρχίσει την κατασκευή smartwatches με στρογγυλό καντράν σαν το Moto 360 της Motorola με Android Wear. Η εταιρία φαίνεται αρκετά φιλόδοξη και για αυτό έκανε αίτηση για δημιουργία πατέντας για τρία διαφορετικά σχέδια στις 15 Μαρτίου του 2014 -πριν ανακοινωθεί το Moto 360- και τελικά έλαβε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της.

Τα σχέδια αποκαλύπτουν smartwatches με κάμερα στο περιβραχιόνιο η οποία εκτός από τη λήψη φωτογραφιών, θα αναγνωρίζει και χειρονομίες. Επάνω στο περιβραχιόνιο θα βρίσκεται και η υποδοχή για τον φορτιστή.

Η Samsung μέχρι τώρα έχει κυκλοφορήσει μόνο τετράγωνα ρολόγια με Android και Tizen, αλλά μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε και ένα με Android Wear σε ορισμένες αγορές. Υποθέτουμε πως η εταιρία θα κυκλοφορήσει τα στρογγυλά ρολόγια με αρκετά υψηλότερες τιμές σαν ‘premium’ wearable συσκευές (όπως η Motorola), ενώ τα τετράγωνα θα κοστίζουν γύρω στα €99-199 όπως σήμερα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει φωτογραφίες τους και έτσι δεν γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο είναι η ανάπτυξή τους και αν θα βγουν σύντομα στην αγορά.

Πηγή: USPTO (1), (2), (3)

Μοιράσου το με τους φίλους σου: