Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung SM951 PCIe SSD. Παρουσιάστηκε Με Ταχύτητα Ανάγνωσης Δεδομένων 2.15GB/s

Η Samsung στη CES 2015 δεν ανακοίνωσε μόνο τον απίστευτα μικρό και ελαφρύ εξ. δίσκο Samsung Portable SSD T1, αλλά και τον ασυναγώνιστο Samsung SM951 PCIe SSD. Ο δίσκος αυτός, όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, είναι PCIe SSD τεχνολογίας M.2 και θα γίνει διαθέσιμος σε τρία μεγέθη: 128GB, 256GB και 512GB.

Ο SM951 εντυπωσιάζει γιατί μπορεί να προσπελάσει δεδομένα με ταχύτητα 2.15GB/s ή να γράψει δεδομένα με ταχύτητα 1.55GB/s. Σαν να μην έφταναν μόνο οι ‘τρελές’ ταχύτητές του, χρησιμοποιεί ακόμη μια νέα τεχνολογία 10-nanometer MLC flash μνημών η οποία τον καταστεί κατά 50% λιγότερο ενεργοβόρο. Σε κατάσταση αναμονής καταναλώνει μόλις 2 miliwatts το οποίο σημαίνει ότι χρειάζεται σχεδόν μηδενική ενέργεια.

Η απόδοση του νέου SSD κατά τη τυχαία ανάγνωση αγγίζει τα 130.000 IOPS, ενώ κατά τη τυχαία εγγραφή αποδίδει 85.000 IOPS. Η αντοχή και η τιμή του ωστόσο δεν έγιναν γνωστά. Πρώτα οι μεγάλες κατασκευάστριες προσωπικών υπολογιστών και workstations θα μπορούν να προμηθευτούν τον Samsung SM951 PCIe SSD όμως αργότερα υπάρχει πιθανότητα και οι απλοί χρήστες να μπορούν να τον αγοράσουν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: