Η Samsung Μηνύει Την Nvidia Για Παραβίαση Πατεντών Και Ψευδή Αποτελέσματα Στις Μετρήσεις

Η Samsung Πρόκειται Να Κάνει Το Wi-Fi 5 Φορές Γρηγορότερο

Samsung HQ

Μετά την μηνυτήρια αναφορά της Nvidia κατά της Samsung που αφορά την παραβίαση ευρεσιτεχνιών στα υποσυστήματα γραφικών Adreno (Qualcomm), Mali (ARM) και PowerVR (Imagination Technologies), η κορεάτικη εταιρία δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και με την σειρά της κατέθεσε μήνυση κατά της Nvidia. Η Samsung προσδίδει κατηγορίες στην Nvidia για παράνομη χρήση έξι πατεντών της, καθώς επίσης για ψευδή αποτελέσματα σε μετρήσεις από προγράμματα επιδόσεων.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά τις επιδόσεις του Tegra K1, που ενσωματώνει το tablet της εταιρίας Nvidia Shield, οι οποίες φαίνονται αυξημένες σε σύγκριση με τον επεξεργαστή Exynos 5433 που βρίσκεται μέσα στο Galaxy Note 4. Στην αγωγή της, η κορεάτικη εταιρία κατηγορεί επίσης την Velocity Micro, μια κατασκευάστρια υπολογιστών που προτιμά να εξοπλίζει τα προϊόντα της με κάρτες γραφικών της Nvidia, για παραβίαση δύο πατεντών της.

Η Nvidia σε απάντησή της αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία παρέμβαση στις συσκευές που να αλλοιώνει με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα της μέτρησης, άλλωστε και τα δυο μοντέλα προήλθαν κατευθείαν από τις συσκευές τους.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.