Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Εξαγοράζει Την Naunce, Την Εταιρεία Πίσω Από Το Siri

Σύμφωνα με αναφορές της Wall Street Journal, η Samsung βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων που αφορούν την εξαγορά της Naunce, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από την υπηρεσία της Apple, Siri. Η Nuance, είναι γνωστή για το λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας και υπαγόρευσης, συμπεριλαμβανομένου του Dragon NaturallySpeaking. Επίσης, έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες όπως η Amazon, βεβαίως όμως η δημοφιλέστερη συνεργασία της είναι με την Apple, που της διέθεσε τους αλγόριθμους της αναγνώρισης ομιλίας και υπαγόρευσης της εικονική βοηθού, Siri.

Η Naunce είχε αναφερθεί σε μία πιθανή πώληση της στη Samsung, όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα τις επιπτώσεις που θα έχει η επικείμενη αυτή εξαγορά στην Apple. Παρόλα αυτά, το πλήγμα για τον αμερικάνικο κολοσσό ίσως να μην είναι μεγάλο, αφενός για τον λόγο ότι πολλές λειτουργίες του Siri προέρχονται από ενοποιήσεις με άλλες εταιρείες όπως Yelp, OpenTable και Wolfram Alpha, και αφετέρου επειδή η Apple είχε φροντίσει να δημιουργήσει μια ομάδα που να εργάζεται σε έναν εναλλακτικό τρόπο αναγνώρισης φωνής, στο ενδεχόμενο παύσης της συνεργασίας της με την Nuance.

Να πούμε ότι το iOS 8 φέρνει αρκετές βελτιώσεις στο Siri, όπως την αναγνώριση τραγουδιών με τη βοήθεια του Shazam και τη δυνατότητα αγοράς μέσω του App Store. Σε οποιαδήποτε εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: