Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Samsung Θα Πληρώσει $15.7 Εκατομμύρια Για Καταπάτηση Πατεντών

Samsung HQ

Νέα αναπάντεχα έξοδα. Η Samsung θα αναγκαστεί να πληρώσει ξανά για καταπάτηση πατεντών, και αυτή τη φορά το ποσό αγγίζει τα $15.7 εκατομμύρια. Η κορεάτικη πολυεθνική εταιρία βρέθηκε ένοχη από την ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή της πολιτείας Harrison County για καταπάτηση πατεντών που κατέχει η Rembrandt Wireless Technologies LP.

Οι πατέντες σχετίζονται με τη τεχνολογία Bluetooth. Συνολικά είναι δύο και αφορούν «το σύστημα και τη μέθοδο επικοινωνίας με τη χρήση τουλάχιστον δύο μεθόδων διαμόρφωσης.» Η εταιρία κατασκεύαζε, πουλούσε, χρησιμοποιούσε και πρόσφερε για πώληση συσκευές με Bluetooth EDR (enhanced data rate) που χρησιμοποιούσαν τη προαναφερθείσα τεχνολογία.

Πρόσφατα η Samsung ήρθε σε συμφωνία με τη Microsoft για να σταματήσουν οι μεταξύ τους διαμάχες. Ωστόσο, το ποσό των $15.7 εκατομμυρίων δεν είναι τίποτα μπροστά στα $1.05 δις που διατάχθηκε να πληρώσει στην Apple το 2012.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: