Η Samsung Αποκάλυψε Το Knox 2.0 Με Μεγαλύτερη Υποστήριξη Εφαρμογών

Η Samsung Αποκάλυψε Το Knox 2.0 Με Μεγαλύτερη Υποστήριξη Εφαρμογών

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του Knox, η Samsung επέστρεψε στην Mobile World Congress για να ανακοινώσει τη δεύτερη έκδοση, Knox 2.0.

Το Knox 2.0 ουσιαστικά αλλάζει τον τρόπο που το πρόγραμμα διαχειρίζεται τα apps από το Google Play. Πλέον ασφαλίζει τα δεδομένα των εφαρμογών χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να μπαίνει στο περιβάλλον εργασίας του Knox. Επίσης, πριν, οι προσωπικές και οι επαγγελματικές εφαρμογές ‘ζούσαν’ μεμονωμένα στη μνήμη του τηλεφώνου, όμως τώρα η Samsung λέει ότι οι περισσότερες εφαρμογές του Google Play μπορούν να ζουν στο ασφαλές περιβάλλον της εταιρίας.

Παράλληλα με το λανσάρισμα του Knox 2.0, η κορεάτικη κατασκευάστρια λανσάρει και το Knox Marketplace. Το Knox Marketplace είναι ένα ξεχωριστό cloud-βασισμένο app store όπου οι εταιρίες μπορούν να βρίσκουν και να φορτώνουν γρήγορα στις συσκευές των υπαλλήλων τους εφαρμογές. Οι Box και GoToMeeting ήδη ετοιμάζουν τις δικές τους εφαρμογές, και άλλες εταιρίες σχετικά με επιχειρήσεις ετοιμάζουν τις δικές τους εφαρμογές.

Η εταιρία λέει πως τα νέα χαρακτηριστικά θα έρθουν προ-εγκατεστημένα με το Galaxy S5, ενώ όλοι οι άλλοι χρήστες θα λάβουν το νέο Knox με την αναβάθμιση στο Android 4.4 KitKat.

Πηγή

  • Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για την έκθεση MWC 2014 εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.