Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Samsung Z2: Διέρρευσε Το Νέο Smartphone Με Tizen

Η Samsung συνεχίζει να πιστεύει στο λειτουργικό της σύστημα Tizen, και για αυτό ετοιμάζει το νέο smartphone Samsung Z2. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του Samsung Z1 που ανακοινώθηκε στις αρχές του χρόνου και εξωτερικά δεν διαφέρει πουθενά από τη σειρά Galaxy της εταιρίας με συσκευές που τρέχουν Android OS.

Το Samsung Z2 θα έρθει με τετραπύρηνο 32-bit επεξεργαστή, 1GB μνήμη RAM, 2000mAh μπαταρία και PLS TFT-LCD οθόνη ανάλυσης 540 x 960 pixels. Θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Tizen 3.0 με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον (εμπνευσμένο από το Samsung SUHD TV UI) και υποστήριξη εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί με web τεχνολογίες (HTML/JavaScript).

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2015 σαν μία συσκευή που βρίσκεται ανάμεσα στα οικονομικά και μεσαίας κατηγορίας smartphones. Όπως και το Z1, θα κυκλοφορήσει σε λίγες αγορές όπου μπορεί να πουλήσει, από αυτές της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κορέας και της Κίνας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: