Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τέλος Στην Απάτη Των Benchmarks Βάζει Η Samsung

Samsung Android

Αρνητικό αντίκτυπο στο γόητρο της Samsung είχε ο αποκλεισμός από το Futuremark, μερικούς μήνες πριν, αρκετών τηλεφώνων και tablets της κορεάτικης εταιρίας εξαιτίας των πλαστών αποτελεσμάτων στα benchmark. Η εταιρία σκόπιμα είχε εφαρμόσει οι συχνότητες λειτουργίας των πυρήνων γενικής χρήσης και του υποσυστήματος γραφικών να αυξάνονταν στο μέγιστο βαθμό όταν ο χρήστης χρησιμοποιούσε κάποιο benchmark. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Samsung συσκευές να παίρνουν υψηλότερη βαθμολογία από αυτήν των ανταγωνιστών τους και η εταιρία φυσικά, με αυτό τον τρόπο, προσπαθούσε να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές.

Η Samsung όμως φαίνεται ότι αλλάζει πλέον αυτή την τακτική, καθώς με το Android 4.4.2 και χάρη σε ένα patch, η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή γενικής χρήσης ή της ενσωματωμένης GPU δεν φαίνεται να επηρεάζεται από κάποιο “boost” και οι διακυμάνσεις της κρίνονται φυσιολογικές. Η Samsung με αυτόν τον τρόπο τερματίζει ένα λάθος της, το οποίο σαφώς και δυσφημούσε την προσπάθεια και τις ικανότητες της εταιρίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: