Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ποιος Είναι Ο Πιο Ακριβοπληρωμένος CEO Στις ΗΠΑ;

Satya Nadella

Στην Αμερική έχουν βάση οι πλουσιότερες εταιρίες Πληροφορικής στον κόσμο, με την Apple να έχει τα περισσότερα λεφτά στα ταμεία, όμως ποια εταιρία πληρώνει περισσότερο τον CEO της; Σύμφωνα με έρευνα της New York Times, η Microsoft δίνει τα περισσότερα στον Satya Nadella, τον άνθρωπο που έγινε Διευθύνων Σύμβουλος τον Φεβρουάριο του 2014 και από τότε έχει αλλάξει ριζικά την ιδεολογία της εταιρίας.

Ο Nadella λαμβάνει βασικό μισθό $918,917 και χάρη σε διάφορα bonus αυτό το ποσό ανεβαίνει στα $4,531,646. Και προσθέτοντας τις αμοιβές του από τις μετοχές στην εταιρία το ποσό ανεβαίνει στα $84,308,755 ετησίως! Δεύτερος έρχεται ο Lawrence J. Ellison της Oracle που παίρνει μισθό $1 αλλά με τις αμοιβές πρακτικά παίρνει $67,261,251 κάθε χρόνο και τρίτος στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων CEO στις ΗΠΑ έρχεται ο Steven M. Mollenkopf της Qualcomm με $60,740,592 ενώ κανονικά παίρνει μισθό $1,069,239.

Η λίστα με τους 100 CEO με τους μεγαλύτερους μισθούς συμπεριλαμβάνει μόλις 9 γυναίκες, με την Meg Whitman της Hewlett-Packard να είναι πρώτη παίρνοντας $19.6 εκατομμύρια από αμοιβές κάθε χρόνο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: