Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Scott Croyle, Ο Σχεδιαστής Κινητών Της HTC Αποχωρεί Από Την Εταιρία

Ο Scott Croyle, ο σχεδιαστής των κινητών της πανέμορφης σειράς One της HTC με αλουμινένιο σώμα, αποχωρεί από την εταιρία. Αυτό είναι σίγουρα μια μεγάλη απώλεια για την HTC, μιας και τα Windows Phone 8 smartphones της και τα HTC One που τα έχει σχεδιάσει αυτός έχουν κερδίσει βραβεία ομορφιάς.

Για την ιστορία, ο Scott είχε το studio One & Co το οποίο εξαγοράστηκε από τη ταϊβανέζικη εταιρία το 2008. Από τότε αυτός και η ομάδα του είχαν σχεδιάσει τα περισσότερα smartphones της εταιρίας και βοήθησαν παράλληλα στο γραφικό περιβάλλον. Αν, δηλαδή, έχετε κάποιο πρόσφατο HTC smartphone πιθανότατα να είναι σχεδιασμός αυτού του ανθρώπου.

Περνώντας στο σήμερα, ο Scott θα δουλέψει μόνος του, σε δικά του projects, ενώ το δεξί του χέρι μέσα στην εταιρία, Jonah Becker, πιθανότατα θα πάρει τη θέση του. Η αποχώρησή του θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, αφού πρώτα πρέπει να τελειώσει τα τελευταία του σχέδια ( ίσως το HTC One M9; ).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: