Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Seiko Astron GPS Solar Watch, Το Πρώτο Ρολόι Με Ενσωματωμένο GPS

Η Seiko προσθέτει ένα νέο ρολόι στη γκάμα της με το λανσάρισμα της Seiko Astron, αν και αυτό είναι λίγο διαφορετικό, καθώς ενσωματώνει GPS!

Το ρολόι που ακούει στο Seiko Astron GPS Solar Watch, έχει ενσωματωμένο GPS για να επαναφέρει αυτόματα τη σωστή ώρα, όταν αλλάζετε ζώνες ώρας, και διαθέτει ένα δέκτη GPS χαμηλής κατανάλωσης, για να μην τρώει πολύ μπαταρία από το ρολόι.

Το Astron GPS Solar Watch, θα συνδέεται με έως και τέσσερις δορυφόρους GPS μία φορά την ημέρα, τότε θα βρίσκει τη θέση σας και στη συνέχεια θα αλλάζει στη σωστή ώρα όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα ακόμα, αν και υποψιαζόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: