Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Σεΐχης Χρηματοδοτεί Την MLS

«Θα ανοίξουμε νέους ορίζοντες»

MLS iQTalk King Review Boot

Με ένα Σεΐχη από το Κατάρ έκλεισε συμφωνία η MLS έτσι ώστε να του πουλήσει το 5.1% των μετοχών της. Το όνομά του είναι Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani και εκτός από την επένδυση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜLS θα λάβει θέση στο ΔΣ της εταιρίας. Μάλιστα ακούγεται αρκετά φιλόδοξος, αφού θέλει με την MLS να ανοίξει νέους ορίζοντες και να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρίας στις αγορές του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής.

Ο Σεΐχης Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συγκαταλεγόμαστε στους βασικούς μετόχους της MLS. Σκοπεύουμε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να υλοποιήσουμε μαζί τα επενδυτικά μας σχέδια.»

Και με τη σειρά του, ο CEO της MLS Γιάννης Καματάκης:

«Καλωσορίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani στους βασικούς μετόχους της MLS και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Η συμμετοχή του ως βασικός μέτοχος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην εταιρία μας αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: