Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Silveos Phone: Η Εμπειρία Των Windows Στο Windows Phone Κινητό Σου

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να ζήσεις την εμπειρία των Windows και στο κινητό σου; Το Silveos είναι ένα cloud ΛΣ βασισμένο στο Silverlight το οποίο πρόσφατα μεταφέρθηκε και στο Windows Phone με ονομασία Silveos Phone.

To Silveos Phone πρόκειται για μια εφαρμογή που προσομοιώνει ένα λειτουργικό σύστημα (τα Windows). Μπορούμε να εκκινήσουμε εφαρμογές αμέσως, χωρίς εγκατάσταση και με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους παράθυρα.

Φυσικά υποστηρίζει “πολυδιεργασία” και μπορούμε να ανοίξουμε τη Ζωγραφική και να ζωγραφίσουμε κανονικά, Σημειωματάριο, Internet Explorer, να αλλάξουμε wallpaper και Μπάρα Εργασιών, να παίξουμε Πασιέντζα ή Σκάκι και να κάνουμε διάφορα άλλα.

Το Silveos Phone είναι δωρεάν εφαρμογή και υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του Windows Phone. Δεν έχεις παρά να τη δοκιμάσεις. Μπορείς να τη βρεις εδώ και στο Marketplace του κινητού σου.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: