Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Siri Μπαίνει Στην Τελική Εκδοσή Του

Siri iOS

Πριν από δύο χρόνια η Apple παρουσίασε το Siri, μια φωνητική υπηρεσία που απαντά σε ερωτήσεις των χρηστών. Η εφαρμογή από τότε έλαβε πολλές αναβαθμίσεις αλλά από τις 18 Σεπτεμβρίου θα την δούμε στην τελική έκδοση της.

Με το iOS 7 η Apple θέλησε να ανανεώσει και το Siri, με πιο φανταχτερά γραφικά, επίπεδη εμφάνιση και οργανωμένη παρουσίαση των πληροφοριών. Για τον λόγο αυτό προστέθηκαν τα κύματα για να δείχνει ότι το Siri είναι σε λειτουργία.

Εκτός της νέας εμφάνισης, με το Siri μπορείτε να αυξάνετε ή να μειώνετε τη φωτεινότητα της συσκευής σας, και να ενεργοποιείτε το Bluetooth. Η επιλογή για αντρική ή γυναικεία φωνή είναι επίσης παρούσα.

Για να έχετε το Siri θα πρέπει να έχετε iPhone 4s ή νεότερο, iPad με Retina display, iPad mini, και iPod touch 5ης γενιάς. Σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αναγκαία επίσης.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: