Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Siri vs Cortana vs Google now, Ποιο Είναι Το Καλύτερο;

Google Now for iOS

Κάθε μεγάλη πλατφόρμα κινητών ενσωματώνει τη δική της ψηφιακή βοηθό. Η Apple έχει τη Siri, η Microsoft τη Cortana και η Google το Google Now. Άραγε ποια έχει όμως τη καλύτερη; Τη μόδα των βοηθών στα κινητά τη ξεκίνησε η Apple, και για αυτό κάποιος θα ψήφιζε αυτήν για νικήτρια. Σωστά;

Τα αποτελέσματα της εταιρίας Stone Temple αποκαλύπτουν το αντίθετο. Αν και κάποιοι δεν το θεωρούν ψηφιακό βοηθό, το Google now κατάφερε να απαντήσει σωστά στα περισσότερα ερωτήματα που έκαναν οι ερευνητές της εταιρίας και ανακύρηξαν το Google now το καλύτερο.

Siri vs Cortana vs Google now results

Η εταιρία κατά τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας ρώτησε κάθε υπηρεσία 3,000 ερωτήματα -όπως «ποιος έφτιαξε το Facebook;»- και αυτή της Google απάντησε σωστά στο 88% των ερωτήσεων. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Siri με ποσοστό επιτυχίας 53% και τέλος η Cortana με 40%. Τα νέα αυτά για τη Microsoft, τους fans, και τους χρήστες της είναι ευχάριστα, καθώς η υπηρεσία είναι σε λειτουργία εδώ και λίγους μήνες, ακόμα σε beta μορφή, και κατάφερε να πλησιάσει τη Siri που υπάρχει καιρό και έπρεπε να βελτιωθεί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: