Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Sony Εξαγοράζει Το Τμήμα Αισθητήρων Της Toshiba

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει το τμήμα αισθητήρων εικόνας της Toshiba έναντι 19 δισεκατομμυρίων γιέν ($155 εκατομμύρια). Οι δύο γιαπωνέζικες εταιρίες βρίσκονταν σε συζητήσεις από τον Οκτώβριο και είχαν ακουστεί κάποιες φήμες εκείνη τη περίοδο, όμως τώρα είναι επίσημο και γνωρίζουμε ότι το εργοστάσιο παραγωγής, ο εξοπλισμός και οι υπάλληλοι της Toshiba θα μεταβούν στα χέρια της Sony μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016 (δηλαδή πριν την ολοκλήρωση του οικονομικού έτους). Οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν για τη νέα θυγατρική εταιρία Sony Semiconductor Corporation.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη πρόθεση της Sony να ενισχύσει τη παρουσία της σε αγορές που έχει κέρδος. Η εταιρία δεν είναι μόνο πετυχημένη στην αγορά των αισθητήρων για κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές, αλλά και με την άνθιση των smartphones πολλές κατασκευάστριες προμηθεύονται από αυτήν αισθητήρες – εταιρίες όπως οι Apple, Google και Xiaomi χρησιμοποιούν αισθητήρες της στα προϊόντα τους. Με τη τεχνογνωσία της Toshiba θα μπορεί να κατασκευάζει ακόμα καλύτερους αισθητήρες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: