Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

FES Watch: Ένα Ξεχωριστό Ρολόι Με Οθόνες E-ink

Sony FES watch

Η Sony αποκάλυψε το ρολόι FES Watch που ξεχωρίζει επειδή είναι όλο μια μεγάλη οθόνη τεχνολογίας e-ink έτσι ώστε να αλλάζει ολοκληρωτικά εμφάνιση. Αν και το φτιάχνει η Sony, το ρολόι δεν είναι smartwatch (απλώς δείχνει την ώρα με αναλογικό τρόπο) και δεν αναγράφεται το λογότυπο της εταιρίας επειδή οι Ιάπωνες θέλουν ο κόσμος να το αγοράσει για τη σχεδίασή του και όχι το όνομα.

Με το ρολόι αυτός ο χρήστης του μπορεί απλά να ενημερώνεται για την ώρα και να αλλάξει τον σχεδιασμό για το λουράκι. Χάρη στη τεχνολογία των οθονών e-ink, το ρολόι δεν θα καταναλώνει πολύ ενέργεια.

Για το FES Watch, η Sony ίδρυσε την εταιρία Fashion Entertainments η οποία το ανέπτυξε και θα το προωθήσει στην αγορά. Η εταιρία έβαλε το ρολόι σε ένα γιαπωνέζικο crowdfunding site (τύπου KickStarter) στο οποίο ζήταγε από τον κόσμο 16.900$ για να το βγάλει στην αγορά και ξεπέρασε αυτό το ποσό σχετικά γρήγορα. Όσοι έδωσαν περίπου $170 θα το λάβουν πρώτοι μέσα στον Μάιο του 2015.

Ακόμα είναι άγνωστο σε ποιες αγορές θα το κυκλοφορήσει η Sony/Fashion Entertainments και ποια θα είναι η τιμή του στο εμπόριο. Οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει εκτός της Ιαπωνίας πάντως παραμένουν μικρές.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: